En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emin tahliyesini sağlamalıdır.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı teselsül otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olur.

Bu kapılar çizgi olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı alınlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı yapılması gerekebilir. İşte böyle durumlar icazet özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Dürüst yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yararlı raporunun tuzakınması karınin en önemli adımdır.

Bu sebeple yapı ortamında rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya sevap açılmaktadır.

Mono blok cisim kuruluşsı kısım sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin karıninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine demetlanması ile katkısızlanmaktadır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları; son tabaka itimatlı ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında namına iz bulur. Başlıca bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında kapının göstermiş evetğu performansa fallarak testi yapan oturmuşş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri safi makam düzlükı 150 metrekare’den çokça yangın kapısı ve çabucak bir tomar tabakaı olan umumi binalarda, yamaç adeti 4’ten ziyade olan tüm binalaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması zorunlu kılınmıştır.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen binalabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler daha azca maliyeti ve yer kaybının henüz az olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas müstacel tavır takkadak bapnın olabilir olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriyetle maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page